AKIM OBSES FREE DOWNLOAD

Penyanyi , Pelakon , Model Iklan, Komposer. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Afiq Hakim bin Ahmad atau lebih dikenali dengan nama pentasnya iaitu Akim Ahmad lahir 18 Januari bersamaan 2 Rejab adalah merupakan penyanyi Malaysia dan juga salah seorang bekas pelajar daripada program rancangan realiti TV Akademi Fantasia musim ketujuh. Seterusnya, Akim juga diberi kesempatan untuk memberi peluang berlakon dalam drama terbitan Slot Zehra di TV3 iaitu drama berjudul Kampung Girl , drama yang diadaptasikan daripada novel tersebut. Festival Filem Malaysia ke

Uploader: Shaktikasa
Date Added: 6 November 2004
File Size: 47.67 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 13615
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Pada 16 Meibeliau menang tempat ketiga dalam rancangan tersebut.

Selain itu, Akim juga muncul menerusi drama akim obses pada Oktober dan bergandingan bersama pelakon remaja Juliana Evans iaitu drama Inilah Cintayang dipetik daripada single Akim. Akim Ahmad pada Drama itu telah mencapai lebih daripada 4 juta penonton kerana gandingan mereka yang serasi.

Akim & The Majistret – Obses (Cover) Full Version – Irma Masripani Chords – Chordify

Rabu, 22 Oktober – Anugerah Industri Muzik ke [3] [4] [5] [6]. Seterusnya, Akim juga diberi kesempatan untuk memberi peluang berlakon dalam drama terbitan Slot Zehra di TV3 iaitu drama berjudul Kampung Girlakim obses obsex diadaptasikan daripada novel tersebut.

  WALLPAPER AVERY WATERFOWL

Dalam bahasa lain Tambah pautan. Akademi Fantasia Musim ke Disember 07, Diambil daripada ” https: Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah.

Obses-Akim & The Majistret (Bass Cam)

Afiq Hakim bin Ahmad atau lebih dikenali dengan nama pentasnya iaitu Akim Ahmad lahir 18 Januari bersamaan 2 Rejab adalah akim obses penyanyi Malaysia dan juga salah seorang bekas pelajar daripada program rancangan realiti Akim obses Akademi Fantasia musim ketujuh. Rencana yang mempunyai hCard Kotak info pemuzik dengan medan latar belakang kosong atau tidak sah Laman menggunakan kotak info orang dengan parameter yang tidak diketahui All articles with vague or ambiguous time Vague or ambiguous time Rencana tanpa sumber rujukan Nama pengguna Twitter tiada di Wikidata.

Beliau juga oalah salah seorang pelajar yang berjaya aakim ke peringkat akhir bagi musim ketujuh bersama HafizArilYazid dan Isma.

Poppop rockakim obses. Beliau juga mengambil watak utama di obsss gandingan bersama dengan pelakon Nad Zainal. Ruang nama Rencana Perbincangan. Pada 5 FebruariAkim telah berkahwin dengan penyanyi Stacy Anam yang juga pemenang rancangan Akademi Fantasia musim ke-6 selepas Stacy memeluk Islam.

Anugerah Industri Muzik ke Isnin, 24 November – 9: Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

  EXPERT PRO 1.0.2 APK WALLPAPER HD

Obses Tab List By Akim And The Majistret – TabsGuru

obaes Mereka mengikat tali pertunangan pada 26 September Selain bakat beliau dalam bidang nyanyian, Akim juga pernah diundang untuk berlakon dalam beberapa drama terbitan ASTRO.

Anugerah Juara Lagu ke PenyanyiPelakonModel Iklan, Komposer. Majlis pernikahan itu diadakan akik tertutup di Kota Kinabalu. Beliau juga merupakan anak saudara kepada penyanyi an dan an iaitu Sofie S dan pemain bass kumpulan rock an iaitu Mat Obdes yang terkenal dengan lagu “Bayangan Gurauan” dan “Takdir Dan Waktu”.

Akim obses kini, beliau menetap di Kuala LumpurMalaysia. Mat Mega bapa saudara Sofie S bapa saudara. Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Festival Filem Malaysia ke Akim Ahmad Akim Ahmad pada Akim atau nama penuhnya Afiq Hakim Ahmad diterima masuk dalam Akademi Fantasia musim ketujuh bersama-sama dengan tiga belas pelajar yang lain.

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

Related Posts