KYUBI KECIL WALLPAPER

kyubi kecil

Oleh kerana terdapatnya ketidakserasian di antara mereka, mengakibat mereka sering terlewat dalam menyelesaikan misi yang diberikan oleh organisasi. Pain juga merupakan pemimpin kepada kampung ninja Amegakure dan menggunakan kampung tersebut sebagai salah satu pengkalan untuk Akatsuki. Kepentingan ini dapat dilihat setelah pemergian Orochimaru, di mana dia telah membawa bersama cincin yang dipakainya [15] dan ianya tidak pernah digantikan [16]. Naruto oleh Masashi Kishimoto. Pasukan yang dilihat sebagai suatu gandingan yang paling efektif dan sukar dikalahkan apabila mereka bersatu seperti yang dinyatakan oleh Shikamaru bahawa mereka berdua perlu ditangani secara berasingan.

Name: Aranris
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Sasori memiliki rangkaian perisiknya sendiri yang dikawal olehnya menggunakan sejenis bentuk jutsu kawalan minda untuk membantu urusan Akatsuki.

Kedua-dua mereka didapati mampu bekerjasama dengan baik walaupun terdapat sedikit pertengkaran jika berkaitan dengan topik kesenian. Pasukan ini ditubuhkan setelah kematian Sasori dan Tobi telah dipilih sebagai pengganti tanpa melalui sebarang kybi syarat kemasukkan menjadi Akatsuki seperti anggota lain.

Ini akan menakutkan pihak yang disasar agar tidak diserang oleh pihak yang mengupah Akatsuki dan kecli ketakutan kepada mereka agar tidak memulakan sesuatu peperangan; atau mereka juga akan turut dimusnahkan. Tanpa sebarang urusniaga, negara-negara ninja besar akan musnah kerana tidak mempunyai sumber kewangan [8].

Kenangan Kecil by kyubi | ReverbNation

Sebelum kematiannya, Itachi telah menyerahkan sebahagian “kuasa” miliknya kepada Naruto dan memberitahu Naruto agar terus melindungi Konohagakure dan Sasuke, seandainya terjadi perkara mengenai Sasuke mahu memusnahkannya. Akhir sekali, selepas Akatsuki diangkat sebagai kuasa besar ninja, mereka dengan mudah boleh menguasai mana-mana negara ninja [9].

  TALVA DESIGN WALLPAPER

Sha no Sho Buku Data Watak Rasmi, Masashi Kishimoto menyatakan bahawa dia telah asalnya merancang untuk membuat Akatsuki sebagai kumpulan raksasa yang hampir tiada ciri-ciri manusia. Ini dapat dilihat apabila berlakunya pertarungan di antara Deidara dan Sasuke.

Senarai kykbi dan episod Naruto Naruto Naruto: Ahli Akatsuki memiliki persamaan dari segi pemakaian mereka, di mana mereka akan mudah dikenali apabila muncul di sesuatu tempat. Walaupun sesetengah kyugi Akatsuki menyertai organisasi tersebut adalah kerana mereka memiliki tujuan tersendiri, namun mereka semua bersatu di bawah objektif utama Akatsuki untuk mendominasi seluruh dunia ninja [1].

Kisame pernah menyatakan bahawa dia mengalami sedikit kesukaran untuk menewaskan jincuriki tersebut kerana dia menggunakan Gaya Lepas Sifat Lahar. Deidara sebelum ini merupakan pengebom upahan yang kemudiannya direkrut oleh Itachi Uchiha untuk menyertai Akatsuki.

Tujuan sebenar pemakaian cincin tersebut masih tidak diketahui. Jutsu Tanda Ikatan Jinchuriki. Namun, mereka tidak memakai atau memiliki dirah dahi, kuku yang diwarnakan atau pun cincin; menunjukkan bahawa mereka tidak dianggap sebagai anggota rasmi Akatsuki. Namun begitu, semua itu mengalami kegagalan oleh kerana Madara telah salah mentafsir kebolehan sebenar Sasuke.

Akatsuki (Naruto)

Akatsuki dibahagikan kepada beberapa kumpulan kecil yang terdiri daripada dua orang anggota untuk mempergunakan kebolehan mereka bagi tujuan pencapaian objektif organisasi. Ahli Akatsuki pada bila-bila masa tidak akan melebihi sepuluh orang anggota dan mereka disenaraikan sebagai ninja pelarian kelas-S oleh kampung mereka. Ini membolehkan Kakuzu melakukan serangan hebatnya secara melulu untuk menyerang musuhnya tanpa perlu menghiraukan keselamatan Hidan.

Walaupun pada mulanya Akatsuki hanya memainkan peranan kecil dalam Bahagian Inamun pada Bahagian II mereka telah menjadi watak antagonis utama siri ini. Kedua, mereka akan menyediakan pasukan askar upahan yang setia kepada Akatsuki [4].

Proses pengurungan ini memerlukan masa selama tiga hari untuk disempurnakan. Apabila anggota Akatsuki berkurangan sehingga tinggal lima ahli, Madara telah meminta bantuan daripada Pasukan Taka yang juga mahukan kemusnahan kepada Konohagakure.

  SAQLAIN MIYA KE WALLPAPER

Kyuubi (NARUTO) (Nine Tailed Fox) – Zerochan Anime Image Board

Untuk membina reputasi, mereka perlu menerima sebarang misi dengan kos yang rendah berbanding negara ninja yang lain ini akan dibantu oleh sumber kewangan daripada langkah pertama [5]. Dengan berbuat sedemikian, Madara berharap para Kage akan menjadi lemah dan boleh ditangkap sebagai tebusan dan seterusnya mempercepatkan rancangannya. Sasori berpendapat bahawa seni itu sesuatu yang ,yubi seperti mana seni membuat boneka miliknya, manakala Deidara pula berpendapat bahawa seni itu sesuatu yang “spontan dan kemudian hilang selama-lamanya” seperti mana Letupan Tanah Liat miliknya.

Pasangan Pain dan Konan dilihat sebagai salah satu pasangan yang serasi di dalam Akatsuki. Penangkapan oecil iaitu sembilan raksasa syaitan yang memiliki keupayaan hebat adalah fokus utama organisasi ini.

101 Kurama (Naruto) Wallpapers

Tobi telah membantu Deidara untuk meletakkan bom-bom tanah liat milik Deidara ke dalam tanah tempat mereka bertarung. Keseluruhannya, sepuluh cincin telah diberikan kepada setiap seorang ahli Akatsuki. Oleh kerana tidak berlaku peperangan sejak kebelakangan ini, negara-negara ninja tidak akan dapat merendahkan kos upah mereka, mengakibatkan negara-negara ninja kecil mendapatkan bantuan Akatsuki berbanding jyubi ninja yang memiliki kos yang tinggi [6]. Ke semua biju ini akan digunakan untuk mencipta sejenis Kinjutsu berkuasa yang mampu memusnahkan salah satu negara besar ninja dalam sekelip mata, agar jika sesebuah negara ninja terlibat dengan peperangan dan mereka tidak memiliki kuasa ketenteraan, maka mereka akan mengharapkan kepada Akatsuki dan “senjata” mereka.

Sebagai ganti, Madara telah mengancam untuk membunuh mereka sekiranya mereka cuba untuk membelot. Diambil daripada ” https:

Related Posts